Cancel free of charge
Up to 48 hours before the start of the service
Adult: €115
Lunch on the 25th
Adult: €145
Dinner on the 24th (1st course)
Adult: €185
Dinner on the 24th (2nd SERVICE)
Adult: €185
Dinner on the 25th
3 cocktail pieces
No cocktail pieces for the first course on December 24th
Whole peppered foie gras from the Southwest
Fig chutney, mesclun salad and walnut kernels, walnut oil vinaigrette, homemade sesame hallot
Capon stuffed with Armagnac, sweet potato purée
Yule log
The chef offers options to suit all diets: halal, vegetarian, vegan, gluten-free, lactose-free, salt-free...
9:15 PM service on the 24th & 8:15 PM service on the 25th
Captain’s cocktail as an aperitif
1/2 water for 2
1/2 bottle of wine per person
1 glass of champagne
Lunch on the 25th & 5:30 p.m. service on the 24th
Captain’s cocktail as an aperitif
Half a glass of water for 2
Half a bottle of wine per person
A LA CARTE DRINKS
5:30 p.m.
6:00 p.m.
8:00 p.m.
8:00 p.m.
9:15 p.m.
9:45 p.m.
00:00
00:00
12:00 p.m.
12:30 p.m.
2:30 p.m.
2:30 p.m.
7:30 p.m.
8:15 p.m.
11:00 p.m.
11:00 p.m.
Notre site utilise des cookies pour améliorer votre expérience de navigation et vous offrir un contenu personnalisé. Les cookies strictement nécessaires sont essentiels au fonctionnement de base de notre site et ne peuvent pas être désactivés. Cependant, vous avez le choix d'activer ou de désactiver les cookies de personnalisation, de performance et de marketing selon vos préférences. Vous pouvez modifier vos paramètres de cookies à tout moment en cliquant sur le lien 'Gestion des cookies' situé en bas de notre site. Veuillez noter que la désactivation de certains cookies peut avoir un impact sur certaines fonctionnalités du site.